Monday, September 21, 2009

Delicious Death

Det här evenemanget är jag sugen på till helgen! Release party för Untameds nya skiva Delicious Death. Är det någon som vill följa med?I want to go to this event this weekend! It's a release party for Untamed's new record Delicious Death. Is anyone going?

8 comments:

punk in writing said...

Tyvärr var det redan i lördags... men misströsta inte, det är relese för J.Tex senaste platta på Ideal Bar i Köpenhamn den 26 september. 20-23.

Sandy De Luxe said...

Åh nej! Hur kunde jag missa det så totalt!? Jag som brukar ha sån koll på datum. Ja J-Tex visste jag om faktiskt.. Hmm, ja jag använde väl inte hjärnan tillräckligt idag. Hehe

punk in writing said...

Äh, det är väl inget. Jag var virrig hela förra veckan... :S

Sandy De Luxe said...

Haha, kan det ha något med att man är tillbaka i verkligheten igen efter sommaren tro? Jag har bara virrat hela dagen. =)

Anna said...

Vad kul med en så bra blogg av en tjej som bor i Malmö!
Är det här samma fest som ska va på Mejeriet?

Sandy De Luxe said...

Tack! Vilken komplimang! Jag ve tinte om det är samma fest men jag ska kolla upp det! Håll ögonen öppna så skriver jag om det!

Anna said...

Det ska jag absolut göra! :)
Jag är också från Malmö & lever ett 50-tals inspirerat liv. Så det är kul att hitta en Malmöblogg om just detta intresse. :)

Sandy De Luxe said...

Vad roligt! Då får vi ju se om vi springer på varandra någon gång! Jag har inte hittat något om att Untamed spelar på Mejeriet dessvärre. Men håll ögonen öppna efter Retro Blasters Christmas Bash. Det ska vara sjukt bra har jag hört!