Monday, January 16, 2012

Dag 15!! Halva tiden har gått!

Tjohoo! Det är dag 15 och jag tycker att jag har klarat den här utmaningen galant hitintills! Såklart har jag haft två små men planerade avsteg (min födelsedag, vin)och julfesten med Derbytjejerna i lördags (lite extra mat och liten bit kaka).

Igår hade jag ställt klockan på 10:00 för jag trodde att jag skulle köra yoga kl. 12:00 och jag skulle hinna träna innan. När jag vaknar till kl 9:00 så bestämmer jag mig för att jag är trött och ska avanmäla den, men då ser jag att det är försent och att den börjar kl. 10:00!! http://www.blogger.com/img/blank.gif
Fick lite panik men kastade mig upp, åt frukost och stack iväg. Och det är jag sjukt tacksam för att jag faktiskt gjorde!
Jag har ju försökt mig på det här med yoga ett par gånger, dels intro pass och ett par pass Hatha yoga. Men igår så var det som stod på schemat, det är Fitness World's version av poweryoga och shit vad kul det var!
Nu har jag hittat min form av yoga! Ska faktiskt gå ikväll också.

Apropå att det var 15 dagar idag så skulle jag beställa nya skor och löpartights. Men tightsen jag ville ha är slut! Skit! Skulle aldrig ha tipsat Swede Hurt om dem. Hehe. Nä men jag får väl hitta nåt annat..

I've done half of my training month today. It feels good and it's going great!
And yesterday I found my type of yoga. It's called Flow yoga and it's a form of poweryoga. It's fantastic. I'm going there tonight as well!

2 comments:

Swede Hurt said...

fast jag köpte ju ett par winter tajts istället...

Sandy De Luxe said...

Haha, jag trodde du köpte de jag hade lagt upp för de är slut!
Men då ska jag inte skylla på dig mer! Sorry! =)