Monday, June 1, 2009

Meat is murder!

Sluta nu! Det kommer rapporter hela tiden om att det är skadligt och att djuren lider. Och inte minst så bidrar nötköttsproduktionen extremt mycket till koldioxidutsläppen. Till och med mer än bilarna. Så sluta. Sluta ät kött!

Stop it now! There is all kinds of raports coming all the time about the bad effects due to eating meat and that the animals is suffering. And not to forget the beef production that contribute to the carbon dioxide emission even more than the cars. So stop it. Stop eating meat!

3 comments:

Elina said...

Men kött är ju våran basföda sen så länge så länge :) Håller dock med dig om att vi borde minska lidandet och miljöbelastningen. Så vi borde äta mer vilt och ta vara på naturliga resurser som älg, ren, hjort osv. Fisk, fågel och frigående höns, gris och får :)

Sandy De Luxe said...

Ja, det håller jag med dig om. Jag är inte emot köttätandet som sådant. Mer produktionen av kött, man glömmer lätt att det är djur det handlar om. Sen är det allas val om de pallar att äta andra levande varelser eller inte. Jag gör det inte och har aldrig gjort.

punk in writing said...

Håller med, vegetarianer är både snygga och smarta! ;)