Sunday, June 7, 2009

Beds are burning..

Idag har vi varit och tittat på en större säng! Vi har just nu en 120 cm och det känns lite trångt. Vi åkte först till Ikea och provade lite där och det var väl ok. Vi kände väl att vi skulle tänka på det för att det var ingen som var perfekt och det är ju ändå rätt mycket pengar som ska ut även att det är Ikea. Vi tittade även på en ny matta till vardagsrummet eftersom den vi köpte för ett halvår sedan ser ut som roadkill. Det är kanske nackdelen med Ikeas grejer. I vilket fall som helst åkte vi vidare till ILVA för att titta på matta där istället, där hittade vi en matta som var jättefin men vi provade även en säng som var fantastisk!! Herregud! Det kändes som att man svävade! Den är ju dubbelt så dyr som den på Ikea men dubbelt så skön. Hur ska man göra egentligen? Det krävs att man tänker en stund på det.. Ikea vs. ILVA.
Jag hittade iallafall prickiga lakan och blommiga kökshanddukar som inhandlades idag. 2 st lakanssätt fär 349kr var inte farligt.
We've been trying a new bed today. We're going for a bigger bed and went to Ikea to try some. They're were ok, not very good so we decided to think about it because it's quite a lot of money to spend. We looked at a new carpet aswell because the one we have now look like roadkill. Maybe that's the bad part by buying Ikea stuff, they don't last.
Anyway we went to ILVA to find a carpet and we did, but we also tried a bed that were totally faboulus! Oh my! It almost felt like you were levitating! It cost twice as much as the one at Ikea but it's twice as comfortalble. What should we do? It takes a bit of thinking.. Ikea vs. ILVA.
I did find som dotted sheets and flowey kitchen towels that I bought today anyway. 349 sek for to sets of sheets is not bad.

4 comments:

Anonymous said...

fiiina!!! puss

Anonymous said...

Jäkla söta lakan =)

punk in writing said...

Kör på den bekvämaste sängen. I det långa loppet är det värt pengarna.

Sandy De Luxe said...

Anonymous och Bettie: Tack!
Punk: Ja det är väl det.. Det är bara maffigt när det ska ut liksom.