Wednesday, May 26, 2010

I'm an animal!

Ja! Äntligen har jag hittat en laptopväska med handtag som inte är stor, som inte är svart och som inte är ful! Jag har letat länge vill jag lova! Dock behöver man ju inte använda den fula axelremmen, tror inte ens att det fanns en sån på min. Denna hittade jag på Ordning & Reda för 499kr.
Annars har det inte blivit så mycket shoppat här i Stockholm, ett par tränings tights på Stadium och ett par benskydd på Budo Fitness. Men var inte oroliga, Max och jag ska göra stan på fredag!

Yes! I've finally found a laptop bag that isn't big, that isn't black and that isn't ugly! I've looked for a long time, I promise you! I will not use the ugly shoulder strap though, I don't think there even was any on my bag. I found this at Ordning & Reda for 49 euros.

It hasn't been so much shopping yet here in Stockholm, a pair of traning leggings from Stadium and a pair of shin guards at Budo Fitness. But don't worry, Max and I will cruise the city friday!

5 comments:

Elevator Lady said...

Otroligt snygg!

Jenny Oak Fae said...

Helt rätt mönster!!!

: )

Emma says style, love & rock and roll. said...

ååh. jag ska köpa en ny laptop imorgon (löööning, hehe) och när man uppgraderar dator kanske man ska uppgradera från sin reklamprydda laptopväska också. Den där var riktigt snygg och inte alls farligt dyr!

Anonymous said...

Jättesnygg!
Puss

Anonymous said...

Vi vill se din nya kappa!!!!!!!!!!!!!
Puss