Friday, March 30, 2007

Shoppingsugen!

Jag är väldigt shoppingsugen idag! Skulle varit fint att åka in till köpenhamn och gå en runda, men jag ska faktiskt till frissan! Det är ju inte dåligt det heller. Eftersom min utväxt är typ 3cm och ser alldeles för jäklig ut! Sen är det så kul att gå till Johanna oxå eftersom hon är så duktig. Hon gör säkert något jättefint! Jag tänker inte lägga ut nån före-bild för tro mej, det är inte snyggt, men förmodligen kommer det att komma en efter-bild!!
Här har vi ju dock ett bevis på att frisyrerna var snyggare förr, till och med på mugshots.. haha!



Sen kan jag faktiskt hålla mej med shoppingen till imorgon, för då ska Nina och jag gå på stan.

Löpningen igår gick bra men det var riiiktigt jobbigt. Som tur väl var drog M så vi sprang fyra km. Imorgon ska vi öka lite till men då kommer jag nog att vara lite mer utvilad så det kommer nog gå bättre.

Thursday, March 29, 2007

Lång lunch

blev det idag. Jag ska ha ansvaret för att köpa presenter till folk på jobbet så det var det jag var ute och gjorde. Passade även på att köpa en kopp gott kaffe.

Ikväll e det löpning igen och det känns jättebra! M e oxå riktigt peppad så det e grymt kul!


Igår hade Malin och jag lite akutshopping på triangeln. För mej blev det en svart och en vit smörkniv, en gul kökshanduk och en svart diskborste! Snyggt som fanken i mitt kök!


Wednesday, March 28, 2007

Vilodag från träning

ska jag ha idag.. Jag och Malin ska ha möte med vår grupp efter jobbet och sen ska jag och M gå en kvällspromme i det fina vädret.
Volleybollen igår gick kanonbra! Jag ville egentligen inte gå dit men när jag väl var där så var det jättebra! KUL!!!

Monday, March 26, 2007

Och det gick..

BRAAAA! Vi sprang i 23 minuter relativt snabbt, kanske 3,5-4km. Vi ska öka ytterligare på lördag då vi ska springa ett långt och ett kort varv. Wow!! Jag e såååå peppad!!

Idag gäller det!

Nu börjar träningen inför tjejmilen! Jag är otroligt peppad! Jag och M var ute och sprang i lördags och det gick väldigt bra.. Tre gånger nu, varje vecka. Måndag, torsdag och lördag.
På lördag ska jag belöna mej själv med ett par nya skor och efter tre veckor med tights eller jacka. Lite morötter måste man ju ha.. Detta är skorna jag ska köpa, de e ju inte snygga men de fyller ju sin funktion!

ADIDAS ADISTAR CTL 4 W.

Sunday, March 25, 2007

Balkongen..

..blev såhär fin. Sköna skor hittade jag oxå! När vi kom hem från stan var det till och med så varmt att vi hann sitta en timme på balkongen! Härligt värre..


Välkommen våren!!

Underbar!

Gud vilken underbar dag! Jag har fixat och donat lite nu på morgonen. gjort fint på balkongen och städat lite i köket. Nu har vi precis ätit frukost och ska snart ge oss ut på söndagspromenad. Kanske blir det en kaffe nånstans och förhoppningsvis lite provande av ett par nya löparskor.
Vi var ute och sprang igår och det gick jättebra och för att peppa mej själv ännu mer ska jag belöna mej med ett par nya skor till nästa helg.

Thursday, March 22, 2007

Fin jacka

Den här lilla jackan såg jag i Tjallamallas skyltfönster när jag och Mallan var ute och promenerade igår. Skulle nog vara fin till mina höga svarta jeans, kanske även till mina blå.


Nu börjar solen skina så smått här i Höje Taastrup så det ska nog bli skönt att springa en runda när jag kommer hem. M ska på hockey och jag ska nog städa lite bland mina kläder... Då blir det ju ännu roligare att köpa nytt!


Nyss hittade jag den här söta bilden på min plutt på Internet! Jättefin!!


Wednesday, March 21, 2007

Det går bra...

Det går faktiskt bra med mitt nya liv. Jag har inte kommit igång med träningen eftersom jag blev lite sjuk men det går väldigt fint med maten. Jag är inte särskilt hungrig och det är ju så mycket trevligare att äta sakta och tugga ordentligt.
Unnar mej även en småsak då och då, som igår när jag åt en dammsugare till kvällsmat, vem kan motså en sån!?

Men det ska bli så kul att shoppa sen! Det är redan roligt att jag kan ha mina nya höga jeans utan problem, de var ju väldigt tajta i början.. Detta har skett på bara 5 dagar!

Nu får vi gratis fitness på jobbet oxå så löpning och gym blir nog kanon. Det är faktiskt första gången jag känner mej så här peppad och verkligen känner att det här kan funka! Förmodligen eftersom jag gör det på ett vettigt sätt för första gången.

Tuesday, March 20, 2007

Inredning..

..är jag enormt sugen på nu när jag har målat om. Vitt och fint blev det på väggarna men nu ser lägenheten helt död ut då jag inte hunnit sätta upp något på väggarna, inga gardiner och inga draperier framför sovalkoven. Jag har ingen borrmaskin så jag kan inte hänga upp nånting, men jag kanske får investera i en sådan. Iallafall bläddrade jag i en gammal Elle Interiör och hittade den här fina termosen som jag blev förtjust i! Den skulle passa perfekt här hemma.


Egentligen skulle jag städa nu men det e svårt att göra det när man inte har nånstans att göra av allt det som ska sättas upp så länge. Och sen väntar jag på att Fredrik ska komma och hämta alla målargrejor oxå. Jaja, jag får väl skylla på att jag fortfarande e lite krasslig trot att jag mår mycket bättre idag.

Gick över stan på väg hem från skolan och spanade på två par jeans jag ska köpa när jag har fått bort min mage. Det var dessa Acne Hex i färgen Lena och sen vill jag ha ett par vita jeans men jag vet inte riktigt vilken modell ännu.

Monday, March 19, 2007

Usch..

..jag mår skitdåligt, ont i ögonen, huvudet och nacken, är varm och trött.. Blä
JAg ska gå hem nu efter lunch..

Ny vecka

Det blev inga bolcher.. Jag bestämde mej en gång för alla att nu e det nog! Jag e trött på att kläder inte sitter som de ska för att man har lite mag så nu ska den bort!!

Min taktik är att äta sakta så man känner när man blir mätt och inte äter för stora portioner. Äta frukost, lunch och middag med frukt som mellanmål och undvika godis och kakor i största möjliga mån.

Sen ska jag börja träna för tjejmilen nästa vecka. Har hittat ett 22 veckorsprogram som verkar kanon. Kickboxningen ska jag strunta helt i nu för den kändes bara som ett tvång.


Jag hittade dock en massa fina saker i Köpenhamn, bland annat en kruka till balkongen, ett par svart gympadojjor som jag kanske ska köpa i veckan och dessa fina ballerinaskorna från Vans.


Friday, March 16, 2007

Fredag!!

Gud vilken härlig dag!! Det är otroligt fin väder, nästan sjukt blå himmel!!
Malin e här på intervju och sen ska vi till Köpenhamn och fika och shoppa!! Jippieeee!!

Hon fick jobbet så nu ska jag lägga upp utbildning med henne. Det blir bra! Tjoho!

Vi fyra ska jag möta M för han ska och tatuera sej, sen ska vi åka till Karlskrona. Det kommer nog att bli rätt sent så jag hoppas att jag inte blir alltför trött för att köra, men med lite bra musik och kanske lite godis klarar vi det. Ska nog köpa lite danska Bolcher med mej!

Thursday, March 15, 2007

Lite piggare..

är jag efter tre koppar te och ett äpple och en banan. Orkade glo på kläder och hittade en tröja som M hade varit fin i.


Och jag hittade dessa fina dekordekalerna till kakelplattor, hade verkligen passat i mitt kök!


Men nu är det bara 35 minuter kvar tills jag får gå till tåget! Skööönt!

Sista dagen med målning..

Idag ska vi måla klart i min lägenhet. Det ska bli såå skönt och fint framförallt. M är så gullig så att han ska gå dit och börja måla innan jag kommer hem från jobbet och så ska jag komma dit med Thaimat när jag kommer hem. Jättesnällt för jag har mensvärk och fryser och känner mej lite häning. Förmodligen bara PMS men jobbigt ändå.





Såhär stökigt blir det när jag bor hos M..



Det här är M som försöker vara lite ond men bara blir söt!

Jag har surfat runt lite idag och tittat på lite fina kläder men jag är inte riktigt på humör.. (PMS) Men jag hittade en konsert jag vill se den 31/3. Kolla och lyssna på www.myspace.com/devildoll skitcool blandning av musikstilar!

Wednesday, March 14, 2007

Träning..

idag ska jag träna kickboxning! Om jag inte tycker det e kul nu så ska jag banne mej aldrig mer försöka, det ska ju inte kännas som något jäkla tvång, vilket det alltid gör nu för tiden. Då blir det ju bara tråkigt, men men vi får se hur det känns.


Jag hittade för övrigt en bild på min kappa på Urban Outfitters hemsida.

Tuesday, March 13, 2007

Första dagen på jobbet...

..var det igår. Väldigt trevligt, jag fick blommor och alla hälsade mej välkommen. Det var ovant att vara där på dagtid men väldigt skönt att komma hem i normal tid och att nästan uteslutande jobba med Business Online, vårt affärssystem, kunderna där är mycket trevligare.

Sen hann man ju med både middag med M och en löptur innan det var läggdags.. fantastiskt!

Idag har vi fått vår nya uppgift presenterad för oss. Vi ska inreda en butik och komma på ett butikskoncept för en Fairtrade-butik. Hoppas det blir kul! Jag ska ta reda på mer fakta om det imorgon.

Sunday, March 11, 2007

Stressig vecka

Jag har haft sjukt mycket att göra denna veckan.

I måndags var jag och tatuerade mej hos Uncle Allan på Conspiracy Ink i Köpenhamn, det blev otroligt fint trots att det inte är klar men det gjorde så sjuuukt ont.

I tisdags och onsdags har jag byggt klart min lampa i skolan, byggt en vägg och tapetserat den och var i princip i skolan mellan 9-21 båda dagarna. Dessutom gjorde jag en videoprototyp som inte blev helt hundra men det var fin musik i filmen iallafall.

I torsdags hade vi vår utställning och redovisning på lamporna. Det gick väl bra men vi var dåliga på att presentera allihopa. Sen var jag ute och gick en timme i det fina vårvädret innan jag och M lagade wok och mös lite på kvällen.

I fredags började vå specialiseringskurs. Vi gjorde ett test för att se vilken grupppersonlighet vi har och blev sen indelade efter det. Efter det träffade jag M som hade varit på arbetsintervju i KBH så gick vi och fikade med Tobbe och Peter. Trevligt värre, vi fortsatte med en öl på Tempo och sen middag hemma hos mej.

Imorse vaknade vi kl 07.40 och började flytta ihop alla möbler då Fredrik och jag skulle spackla hela lägenheten på förmiddagen. Eftermiddagen blev lugn, med fika, shopping på Claes Ohlsson och middag på Krua Thai. Sen avslutade vi kvällen med några cider och öl på Tempo och ölcaféet, det blev rätt tidigt eftersom vi ska måla imorgon!

Puh!! Det var inte lite detta och på måndag börjar jag min nya anställning...

Sunday, March 4, 2007

Helg med Mamma och Pappa

I fredags morse kom mamma och pappa hit. Det var väldigt mysigt och trevligt. Mamma och jag gick ut på stan och pappa åkte till biltema. I början måste jag erkänna att shoppingen gick trögt men sen kom jag verkligen igång!
Jag köpte de där svarta Acne jeansen som jag ville ha, några linnen, en ny tvättkorg och dessa urfina skorna! Det kändes verkligen nödvändigt och kul.


Sen köpte jag kakeyliner och pensel för att kunna dra riktigt fina streck! Och jag lovar, det är det bästa jag har haft! Gud vad lätt och vad fina streck man får, nu kan jag verkligen få till det på rätt sätt!

Loppis!!

Idag har vi varit på loppis i halva skåne känns det som! Jag, M, Tobbe och Emma har åkt runt och köpt massa fina saker. Vi har även fikat med kaffe i termos i Landskrona. Väldigt mysigt och varmt i solen.
Jag har köpt dessa underbara ljusstakar och fat.


Sen köpte jag fina salt och pepparkar..


Sen hittade jag detta broderisetet på netto!! Vaddå snygg kudde det kommer att bli!!


Köpte även en tavla men jag glömde den hos M så jag visar den imorrn..

Thursday, March 1, 2007

Drömbil!

Här är den! Min absoluta drömbil... Ford Mustang 1967
Dom är inte så dyra nu har jag märkt. Denna finns i Ystad och kostar 135 000kr.

Rockabilly

Idag har jag köpt en bok på Pocketshops bokrea! Jag vet att det hade varit billigare att beställa den, det e det ju alltid men jaja, jag köpte den ändå.

Den heter Rockabilly - de sista romanitkerna, och jag tror att den är jättebra! Jag blev helt glad i magen när jag bläddrade igenom den som hastigast! en deckare som heter Snabba Cash slank oxå ner!

Imorgon kommer min mamma och pappa, då ska det shoppas vill jag lova! Jag vill uppdatera min necessär så en ny sådan och en massa smink kommer det att bli! Förhoppningsvis en del annat oxå. Jag är väldigt sugen på skor, tunna handskar och lite nya toppar. Kanske nån kofta oxå.

Klockan 17.00 ska mamma på sminkkursen på Makeup Store hon fick i julklapp och sen ska vi ut och äta. Vi ska gå på Siciliana och äta italienskt. Det blir första gången M träffar Mam och Pap så det blir nog roligt!