Sunday, March 11, 2007

Stressig vecka

Jag har haft sjukt mycket att göra denna veckan.

I måndags var jag och tatuerade mej hos Uncle Allan på Conspiracy Ink i Köpenhamn, det blev otroligt fint trots att det inte är klar men det gjorde så sjuuukt ont.

I tisdags och onsdags har jag byggt klart min lampa i skolan, byggt en vägg och tapetserat den och var i princip i skolan mellan 9-21 båda dagarna. Dessutom gjorde jag en videoprototyp som inte blev helt hundra men det var fin musik i filmen iallafall.

I torsdags hade vi vår utställning och redovisning på lamporna. Det gick väl bra men vi var dåliga på att presentera allihopa. Sen var jag ute och gick en timme i det fina vårvädret innan jag och M lagade wok och mös lite på kvällen.

I fredags började vå specialiseringskurs. Vi gjorde ett test för att se vilken grupppersonlighet vi har och blev sen indelade efter det. Efter det träffade jag M som hade varit på arbetsintervju i KBH så gick vi och fikade med Tobbe och Peter. Trevligt värre, vi fortsatte med en öl på Tempo och sen middag hemma hos mej.

Imorse vaknade vi kl 07.40 och började flytta ihop alla möbler då Fredrik och jag skulle spackla hela lägenheten på förmiddagen. Eftermiddagen blev lugn, med fika, shopping på Claes Ohlsson och middag på Krua Thai. Sen avslutade vi kvällen med några cider och öl på Tempo och ölcaféet, det blev rätt tidigt eftersom vi ska måla imorgon!

Puh!! Det var inte lite detta och på måndag börjar jag min nya anställning...

2 comments:

Anonymous said...

Ja det var mycket det!!
Igår var vi på Andreas 30-årsfest. Trevligt! Jan och Andreas saknar dej. Det märktes eftersom Jan först skickade MMS till dej och sedan satt Jan och Andreas och konspirerade något. Bild på pappa antar jag??
Ja, ja. Måla lugnt idag det blir nog bra.
PUSS PUSS och hälsa nu skriver inte jag M utan MARCUS!!

Anonymous said...

Hej där cookie:)
vad har hon tatuerat??
och vart?
Min på bröstet gjorde inte fasligt ont faktiskt.. mest att det tog sån tid och att kroppen blir helt knäpp efter 3 timmar och bara inte orkar mer.:)