Monday, May 28, 2007

Så var det måndag igen...

Helgerna går ju alltid alldeles för snabbt. Nu har jag en hektiskt vecka framför mej men som tur väl är, är ju skolan snart slut.

I Köpenhamn i fredags hittade jag massa saker jag ville ha. En röd vardagsjacka, vita gympadojjor, en grön glittrig kofta och ett litet nattlinne. Jag köpte den här fina klänningen oxå och ska fundera på resten... Nina och jag ska dit nästa vecka..

Friday, May 25, 2007

Köpenhamn

Ah så skönt att det är fredag! Jag slutar redan 12.30 sen ska jag åka in till köpenhamn och gå en liten runda på stan. Mackis slutar redan 15.30 så jag tänkte vänta så att vi kan åka hem tillsammans. Sen har det ju faktiskt varit lön idag så man har ju råd om man hittar något fint!

Thursday, May 24, 2007

Vernissage

Ikväll ska jag, Nina och Mackis till Form och Design Center får 3:ornas ex-jobbsutställning. Ska bli kul att dricka lite vin och mingla lite. Fast jag e trött! Tur att jag slutar tidigt imorgon!

Saturday, May 19, 2007

Det gjorde ont...

..men nu är den färdig! Såå fin blev den! Jag är supernöjd. Bilder finns i bilddagboken som är länkad till höger.

Nu har vi varit på stan i regnet men vi gick rätt snabbt hem igen. Jag har nackspärr sen inatt då jag har sovit på magen hela natten så det var rätt drygt.

Ikväll ska vi köra till Landskrona för att titta på Kickboxnings SM. Totto, Sara, John ska gå i light och Caroline och förmodligen Totto ska köra fullkontakt. Det ska bli roligt, inte minst att träffa Caroline och kunna snacka lite skit..

Nu ska jag nog vila ett tag, får väl lägga mej på mage i sängen för Marcus har ockuperat soffan...

Friday, May 18, 2007

Nuså..

..har jag lugnat ner mej lite..

Igår var vi ju lediga och jag och Malin jobbade med vårt grupparbete. Vi började bygga modellen av affären och den blev jättebra. Massa pill men jag gillar ju sånt. Kommer att göra klart den i helgen.

Om en timme ska jag iväg och göra klar min tatuering, den ska skuggas och färgläggas. Jag är otroligt nervös och jag tycker det är lite otäckt, men klarade jag det förra gången ska det väl gå denna gången oxå!

Usch och fy!!

Jag läste precis en artikel om ett hedersmord i Irak.. Alltså det är ju helt sjukt! Hur f-n kan man göra så! Jag blir så fruktansvärt arg!!!!
Nu måste jag nog gå ut i köket och dricka lite kaffe för att lugna ner mej..

Länk till artikeln http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1072117,00.html

Friday, May 11, 2007

Piggare..

...och gladare är jag nu. Jag tror att tröttheten hängde mycket på pollenallergin och nu har tabletterna börjat verka så det är bättre. Kanske ligger det lite i att det är fredag oxå!

Ikväll ska vi åka till Karlskrona för att hämta min lilla bil. Jag har döpt den till Killer!
Mycket trevligt namn..
I onsdags var jag ute en snabbrunda på stan och hittade dessa fina skorna.



Det var så jag kom tillbaka till livet..
Fina skor, mannagrynsgröt till middag, pussar av min snutt och godis framför tv:n!

Wednesday, May 9, 2007

Blä..

Jag ska skriva snart igen.. Jag är bara i en svacka nu när jag är väldigt trött, allt är väldigt jobbigt, inget känns kul och allt är BLÄ!!

Jaja, det går väl över om ett par dagar men jag skriver nog inte förräns då..

Friday, May 4, 2007

I onsdags..

..var jag ledig från jobbet för att vara i skolan. Vi skulle göra utvärderingar på varandras kompetenser och det var väldigt roligt att höra vad de andra tyckte. Det var många som tyckte att jag skulle bli chef eftersom de tycker att jag har bra ledaregenskaper, men även marknadsförare, modedesigner, chefredaktör för mode/trendtidning och inköpare var yrken de tyckte skulle passa. Erik hade även assoccierat till min fysiska läggning, där jag inte är rädd för att ta i och föreslog att jag kunde bli bondhustru. Hahaha!

Sen gick jag hem glad för allt fint alla hade sagt till mej och åt lunch med min snutt. Efter det tog jag en liten runda på UFF och hittade en otroligt fin klänning med rönnbär på. Den var lite tight över bysten men jag har flyttat knapparna så nu sitter den perfekt.


Igår köpte jag även en lite bil! Elle ja, pappa köpte den i Karlskrona till mej men det ska bli så otroligt skönt att ha under sommaren. Vilken frihet! Man kan ta sej var man vill när man vill, slipper sitta och kånka på bussen bara för att bada lite.


Den är ju inte som drömbilen men den e söt!



Idag ska M och jag ut och äta på Tempo för igår hade vi varit ihop i tre månader!!

Tuesday, May 1, 2007

Köpenhamn

Idag har jag varit i Köpenhamn och shoppat lite. Jag var väldigt sugen på shorts.. Jag har köpt ett par på Tjallamalla, jag e typ helt kär i dom men jag vet inte riktigt om jag kommer att använda dem för de är sjukt höga. Jag hittade dessa på Topshop men de fanns bara i strl 28 6ch det är ju lite litet. Frågan är nu då om jag ska lämna tillbaka dom från Tjallamalla och hoppas på att jeansshortsen finns på Nova i Lund.


Jaja, jag tror jag lämnar tillbaka de röda shortsen imorgon och letar vidare. . Jag köpte ett fint armband på Message och en rutig klänning på Sneaky Fox. Vi får se om jag kan lägga upp några bilder på det när M kommer hem.