Saturday, October 5, 2013

Siri - 1 månad


Idag är du en månad lilla Siri! Det är den längsta månad som har sprungit förbi på kortast tid i din mammas och pappas liv. 
Det känns som att du har varit här för evigt men samtidigt som att du kom igår. 

Du är så liten men har blivit så stor. Bara på denna månad har du hunnit lära dig så många saker. 
Du ler och jollrar, du tittar på oss och på lampor och olika slags ljus. Man kan se att du lyssnar, både på oss och på musik. 

Inatt har du haft ont i magen och inte sovit så mycket. Vi vet att du har ont när du skriker på det sättet för du skriker aldrig annars. 

Du vägde 3292g när du kom och i tisdags vägde du hela 4120! Du använder fortfarande storlek 50 och du är en lång och smal liten fis. 

Du är otroligt stark i din nacke, du har luft huvudet sen du var tre dagar gammal och du vill nästan krypa. Om vi sätter en hand bakom dina fötter skjuter du dig fram. Tre gånger har du redan vänt dig från mage till rygg. 
Du är ett väldigt varmt litet barn, brås nog på din pappa och du älskar att ligga på ditt skötbord. Nåt annat du älskar det är att duscha med din pappa och att sova på mammas bröstkorg. 

2 comments:

Mormor said...

Underbara lilla Siri och underbara lilla familjen!! Fint du skriver vår lilla flicka!! Puss puss
Vi älskar er

Morfar said...

Ohh, du skriver så fint, lilla Sandra. Och jag kan bara hålla med, tänk vad mycket nytt det har hänt den här senaste månaden! Puss på er, sötisar.