Thursday, November 8, 2012

Åååh Barcelona

Barcelona var fantastiskt! Jag är så glad att vi valde att vara där i nästan sex hela dagar. Vi fick sett och gjort mycket.
Vi bodde på en stor gata som heter Paral Lel. Den ligger i utkanten av Raval området, nära redlight district. Dock låg det bra till så vi kunde gå överallt utan problem.

Stor lunchöl på Rambla del Raval

Raval är jättemysigt med många butiker och barer överallt. Lite turistigt men ändå ett underbart område. Las Ramblas däremot tyckte vi var fruktansvärt, extremt många turister, inkastare och dålig mat. Dock så leder ju den gatan genom fina områden så man kan ju inte riktigt undvika den.

Tapasmiddag med Derby tjejerna i Poble Sec
På andra sidan Paral Lel ligger något som heter Poble Sec. Där finns en liten resturanggata med massa fina tapas och lite mindre människor, restauranger som man kan se att även Barcelonaborna äter på. Där var det mysigt.

The beach!
Stranden var också fantastisk! Nu var det ju lite kallt när vi var där, men man kunde sitta i linne och kjol och inte mindre än två Pina Colada blev det!

En bar i vårt hood som vi gärna ville gå på men som dessvärre var stängd både söndag och måndag. Skit att vi inte upptäckte den tidigare!


Och jo förstås! Vi var ju där för att spela ett Bout! Vi vann mot Barcelona Rollerderby med 315-105. Efterfesten efteråt var mycket långsam i starten, Barca tjejerna kom inte dit förrän kl 02:00 och det var mitt ute i förorten. Men där fanns en fin uggla på väggen! 

1 comment:

Anonymous said...

Härligt!!;)
Puss