Thursday, June 14, 2012

Stockholm för dagen!

Igår var jag i Stockholm över dagen. Hade ett par möten däruppe men bestämde mig för att flyga hem sent  så jag kunde träffa Caroline och Caroline!

Efter jobbet träffade jag Caroline P med sin lilla Billy Bob som hade blivit så stor. 1 år redan och sprang om kring som värsta lilla filuren. Så kul att se dem och efter fika och promenad gick jag för att möta Caroline E.

Ett helt år sedan vi sågs, helt galet hur tiden går. Vi hann iallafall gå och käka lite god pasta och ta en promenad tillsammans tillbaka till Centralen. Vi preliminärbokade iallafall att hon skulle komma till Köpenhamn här under sommaren så nu får det bara inte gå ett år till.

Väl ute på flygplatsen kunde jag ju inte låta bli att shoppa lite. På Arlanda hittade jag ett lipgloss från Björk & Berries som är gjort på naturliga produkter. Jag köpte det med hallon för det luktar och smakar helt fantastiskt!


Och på Kastrup kunde jag inte gå förbi dessa en gång till. Solglasögon från Gucci som jag tittade på redan när vi skulle till Paris. Sen har jag tänkt på dem så länge utan att kunna släppa dem. Nu är de mina!
1 comment:

Anonymous said...

Mycket snygga!;) ska bli roligt att se dom på!;) puss