Saturday, January 31, 2009

This shoes are made for walking..

Ja verkligen! Jag har dessa fina pumps i svart och de är supersköna. Man kan faktiskt gå en hel dag i dem utan att få ont i fötterna. Så nu sprang jag på dessa bruna för halva priset och det gick ju inte att motstå. Jag tycker faktiskt att brunt ihop med svart är snyggt, framförallt om man har något leopard till.

Friday, January 30, 2009

Spy on me baby..

Ja, som sagt ska vi ju till Stockholm snart och då även Sivletto. Denna klänningen "Spy Dress" är jag lite sugen på. Jag tror den hade varit både skön och bra att ha på jobbet. Hmm, den ska provas iallafall!

But friday I'm in love..

..detär jag ju alltid men, det är ju fredag idag! How wonderful! Allt blir ju alltid lite bättre när det är det!
Det betyder film idag tror jag faktiskt. Är inte så sugen på att gå ut. Tänk om man hade bott där det var varmt och man kunde åkt på Drive In! Alltså det måste vara sjukt häftigt! Tänk att sitta i en fin bil, en varm kväll med massa popcorn och Dr Pepper. My oh my!

Thursday, January 29, 2009

In the Navy!

Här är en bild på koftan förresten.. Kofta från Gant, gamla Acne Hex i färgen Pure, Skor från Rules by Mary

Back in black..

Eller snarare i Malmö för i svart är jag ju alltid.. Klädmässigt alltså..
Jaja, jag sprang en runda på stan i Århus igår, eller rättare sagt på Magasin. Tyvärr hittade jag ingenting. Jag känner mej helt i ofas med modet just nu. Det är 80-tal och hippiemode och chinos och konstigheter. Ingenting för mej. Jag provade en fin klänning från Karen Millen, nedsatt 70%. Tyvärr var strl 40 för stort och även om den var nedsatt så kostade den 1000dkk och det kändes lite för dyrt för att börja klippa och sy i.

Nästa vecka ska jag till Stockholm och där finns ju Sivletto som jag har handlat på innan och PomPom Parlour som jag har läst ska vara bra. Hoppas att jag hittar något kul där. Är det någon som har några andra Stockholmstips??

Ååh..

Jag kunde inte skriva igår för min jobbdator funkar inte.. Satt på hotellet och var helt utan alla bloggar en hel dag.. Typiskt! Återkommer ikväll..

Tuesday, January 27, 2009

Dagens kläder..

..tillsammans med den nya kjolen från Tiger. Väldigt dålig bild men jag hittade inte kameran.


Kjol från Tiger, Blus från Uff, skärp är mammas gamla, kofta från Benetton och skor från Vagabond

Phoenix Mid Boot

Så hette skorna jag köpte. På bilden här är de i canvas men mina är i skinn. Superfina och sköna!

Monday, January 26, 2009

Kläder..

Jag köpte lite nya kläder i Karlskrona förresten. En marinblå kofta i skepparkavajmodell från Gant (låter inte snyggt, men är) och ett par vita gympadojjor från Fred Perry. Dessutom fick jag en supersnygg, enkel, svart pennkjol från Tiger i födelsedagspresent av familjen. Lite konstigt är det att jag skriver så mycket om Tiger. Jag har aldrig varit något större fan av deras kläder, framförallt inte alla jumprar och liknande med tryck på, men denna säsongen har de gjort väldigt mycket klassiska kläder som passar mig.
Tyvärr är jag alldeles för trött för att ta bilder just nu men de kommer imorgon..

Prickig kanna!

En sån här fin kanna fick jag av min mormor och morfar i födelsedagspresent! Den passar perfekt i teakhyllan över köksbordet.
Det finns massa porslin i den serien från Green Gate, både prickigt och blommigt. Jag är lite sugen på de små dessertskålarna också. Så fina till sommaren med glass och bär i!

Sunday, January 25, 2009

Trolskt..

Det var så fint när vi körde hem från Karlskrona idag. Utanför Sölvesborg sken solen samtidigt som det var dimma. Kolla vad fint!
Och så fint ljus det blev även inne i bilen.

Saturday, January 24, 2009

En bra dag!

Idag har jag haft en bra dag! Jag har haft födelsedagskalas och fått massa fina presenter, dessutom så vann jag 500kr på en tialott jag fick!
Och inte nog med det så vann jag en tävling på den fina Miss Wink's blogg! Fem härliga filmer bland annat med Vincent Price, som jag ska titta på tillsammans med en massa popcorn en regning söndag!

Friday, January 23, 2009

Yes!

Kitty vann över BlondinBella! Jag är hemma hos mamma och pappa och det är första gången jag ser Let's Dance. Och Kitty var ju så himla fin i sin lilla sjömansklänning!

Sommar!

En sån här somrig bild hittade jag på datorn idag.

Lillebror, Max, Karin och pappa från midsommarafton 2008. Så himla mysigt. Alltså jag älskar hösten, september och oktober är mina månader och i november börjar jag planera julen och sen december är ju toppen. Men dessa tre månader som är nu, januari, februari och mars är ju döden! Framförallt mars för man har förhoppningar om vår då men blir alltid besviken!
Jaja, nu längtar jag tills det är såhär igen... Bilden är från mammas och pappas trägård, men jag tvivlar på att den är lika mysig när vi kommer dit ikväll..

Thursday, January 22, 2009

See by Chloé

Här är skorna! Dock skulle jag vilja ha dem i svart! Visst är de superfina?! Lite dyra dock, men det kanske man ska unna sig..

Wednesday, January 21, 2009

Ingenting..

...köpte jag idag i Köpenhamn. Dock hittade jag ett par superfina skor från See by Chloé. Ska försöka hitta en bild på dem imorgon. Hittade också byxor fast inte i min storlek. Tiger har en modell som heter Ruby som verkar fin.
Annars var det bra, vi var hos Allan och pratade lite och sen var vi och åt middag på Halifax, supergott!

Svarta stuprör..

Jag är på jakt efter ett par riktigt snygga svarta stuprörsbyxor. Eller jeans. Jag vill gärna ha dem i 5-ficksmodell med hög midja. Det är väldigt svårt faktiskt! Jag har byxorna Maii från Tiger men de är ju vadlånga, sen har jag Betty från Whyred som är superhöga men faktiskt glider ner lite då de är tighta men utan stretch så de smiter liksom inte åt. Jag vill inte ha Eiffeltower från Cheap Monday, jag vill att byxorna ska hålla ett tag.

Är det någon som har förslag på något??

Tuesday, January 20, 2009

Conspiracy ink..

..ska vi till imorgon. Vi ska säga hej till Uncle Allan som vi har tatuerat oss hos tidigare och Max ska börja planera sin arm. Han ska göra även vänster arm nu i vår, det kommer säkert att bli mycket fint. Jag kanske också ska göra nåt litet till mammas stora förfäran ännu en gång. Men det får hon ta, hon kommer ju över det.. Hehe!


Nej men allvarligt talat, Allan är superduktig. Han gör så himla fina djur och blommor. Vad man vill och det bästa är att han säger till om han tycker att det kommer bli fult. då vägrar han göra det.

Monday, January 19, 2009

Faboulus!

Jag kan inte sova.. på nätterna alltså. Jag somnar i tid vid typ elva, halv tolv men sen vaknar jag vid tre nån gång och kan inte somna om.. Otäckt är det för man blir inte sej själv på hela dagen. Därför får ni roa er med att titta på den här extremt fina bilden. Jag vet inte riktigt varför jag gillar den så men den är ju helt underbar. Den ger mej massor av inspiration!

Sunday, January 18, 2009

Kalas!

Idag har jag haft lite födelsedagskalas! Väldigt trevligt och tantfika till 1000! Jag gick upp tidigt och bakade både tårta, kakor och kanelbullar. Här är bilder på resultatet!



Rosa skor

Dessa har jag hittat på Haléns, tro det eller ej! Jag tänkte att de skulle vara snygga till svarta stuprörsbyxor och svart topp, ja en helsvart outfit alltså. De finns i svart också men det känns lite trist, de kostar bara 249kr så då kan man ju ta en färg man kanske inte använder varje dag.

Saturday, January 17, 2009

Betsey Johnson

Hjälp! Nu behöver jag verkligen råd! Jag har hittat den här superfina klänningen på rean, sitter som en smäck och jag har tittat på den i nästan ett år. Det är en Betsey Johnson och hon är ju känd för sina superfina klänningar. I vilket fall som helst är den nedsatt från 4900kr till 2450, problemet är bara att det är en fläck på ena axelbandet och skärpet ser lite solkigt ut. Alltså ska man acceptera det på en rea-vara?

Jag frågade expediten om hon trodde att det skulle gå bort och det trodde hon ju men hur kul är det att behöva lämna en splitterny klänning till tvätt det första man gör? De drar ju inte heller av mer på priset för kompensation eftersom den redan är read. Usch, nu har jag värsta ångesten och vet inte alls hur jag ska göra. Vad tycker ni?

Thursday, January 15, 2009

Nagellack

Nu mår jag lite bättre och har gått igenom mina nagellack då jag skulle måla en ny färg men jag hade inte så många. En del av dem hade torkat in totalt och en del var slut. Det enda som fanns kvar var illrött, knallorange och vinrött. Lite fler färger skulle ju varit kul att välja mellan. Dessa är de färger jag är sugen på till våren..

Det känns..


...som om den här mannen sitter och skjuter i min mage idag! Jag har en fuktansvärd mensvärk och ingenting hjälper.. Jag vrider mej i plågor och springer in i ett mötesrum ibland när det blir för jobbigt! Jag vill hem, ligga på soffan med min värmekudde och kanske äta lite chokladglass.

Wednesday, January 14, 2009

X2000

Går snabbt snabbt snabbt... Jag har hunnit åka fram och tillbaka till Linköping idag.. och varit på möte.. Jobba jobba jobba..

Bilden är från järnväg.net och tyvärr hamnade jag vid en vägg såg jag såg inte ut på tre timmar.. Typiskt!

Tuesday, January 13, 2009

Nu är den min..

Väskan alltså! Den fanns hos Lundbergs väskor i Malmö och det fanns bara en kvar. Så äntligen har jag en väska, faktiskt min första riktiga skinnväska. Såå fin!

Väska!

Jag har hittat Tigerväskan jag vill ha på rea! Wow wow! Nedsatt från 2499 till 1399.. Det är ju kanon. Jag säger inte var... ännu... schhh..

Monday, January 12, 2009

Födelsedag!

Idag fyller jag år och det ska firas! Ikväll ska vi ut och äta med Malin och Daniel på en restaurang som heter Lemongrass. Det ska bli himla trevligt! Imorse så väckte Max mig med presenter på sängen och sen ledde han ut mig till köket där han hade dukat upp värsta frukostbordet och ännu mer presenter. Jag fick ett jättefint nattlinne från Calvin Klein och en liten söt uggleberlock till mitt armband från Thomas Sabo. Sen fick jag en matchande morgonrock av mamma och pappa och boken Vintage Hairstyling av Max föräldrar! Tack så hemskt mycket!

Sunday, January 11, 2009

Hektisk söndag!

Idag har vi hållt på och fixat som bara den! Vi har köpt en ny bokhylla för att få plats med alla våra skivor och dessutom har vi köpt en ny vinylspelare så att vi kan spela dem också. Fantastiskt roligt! Såhär ser det ut nu, halvvägs klart, det saknas hälften av cd-skivorna.


Vi har även köpt en skrivbord, en ny kudde och en ram så att vi kunde rama in en fin planch och äntligen få något på väggen. Tyvärr gick glaset sönder så jag skar mej i fingret men jag ramade helt enkelt in den utan glas. Jaja, sen har jag hunnit baka en tårta eftersom imorgon är det min födelsedag! Tjohoo! Max är en hemlis som bara den så han planerar nog nåt mysigt..

Fynd!

Igår när jag väntade på Max för att vi skulle åka till Ikea så gick jag en runda i Triangeln. Wedins hade utförsäljning där. Halva priset på reapriset, det fanns typ tio par skor kvar, men vad ser jag på en hylla?! Jo ett par svarta ballerina i skinn från Don Donna. 99kr! Sjukt bra, svarta ballerinas använder ju jag från mars till oktober typ. Här är en konstig bild på dem min vrist ser ut att vara 20cm bred, hehe.

Saturday, January 10, 2009

Leopard

Eftersom jag är den leopardjunkie som jag är kunde jag inte stå emot denna söta knytblusen från HM när jag var hemma i Karlskrona under julen. Här i Malmö har den varit slut överallt men nu har jag sett att den har kommit in i HM's onlineshop igen. 198kr, ett riktigt fynd! Åh, vad den kommer att vara fin till våren.

Friday, January 9, 2009

Ännu mer fina skor!

Alltså jag vet att det inte är vår ännu men eftersom allt nytt börjar komma in nu kan man ju inte låta bli att titta på allt. Och det roligaste med våren är ju att man kan börja ha alla skor igen. Jag gillar vintern, visst, men jag är ingen stöveltjej så jag förfryser ju nästan fötterna varenda dag. Jag vill vara barfota i en fin pumps! Anyway, detta var det finaste jag har sett på länge! Precis min klack, lagom fin och supergullig. Från FornarinaAsos. Vill Haaa!

FREDAG!!

Åååh, äntligen! Jag har väntat heeela veckan. Det känns alltid lite värre när alla andra fick vara lediga både måndag och tisdag, eller i allafall tisdag. Men nu är det min tur också! Nej jag ska inte klaga det har gått jättebra och jag har ju varit ledig jättelänge under julen men det är liksom så att ingeting gå upp mot en fredag! Det är nåt med känsla för den dagen.. Jaja, denna fredagen är ännu lite roligare för ikväll ska jag köra ut till Sturup och hämta min kompis Frida från Stockholm. Sen imorgon ska vi gå en runda på stan innan hon ska kolla på en lägenhet i Malmö och sen åka vidare till Köpenhamn.

Trevlig Helg till er alla!

Thursday, January 8, 2009

Halsband

Jag är ju ingen älskare av halsband, har någon gång fått för mej att jag ser ut som en transvestit i det och den tanken är svår att får bort. Men långa halsband brukar gå bra. Och framförallt om de ser ut på det här sättet! Locher's Paris gör halsband med små onda dockor och roliga meddelanden. Jag skulle vilja ha det här Casse Pied som betyder ungefär "lilla jävul". Så himla fint, det är länge sen jag var sugen på ett halsband. 650kr på Accesora.

Ronnie Sandahl..

Har skrivit en väldigt bra debattartikel om mobbing som refererar till Alex Schulmans site 1000apor (Nej jag tänker inte länka den eftersom den enligt mig är värdelös). Ronnies artikel däremot är väldigt tänkvärd och den hittar du här. Den handlar mycket om att bara för att folk skrattar så är det inte legitimt att förnedra eller mobba någon. Bra Ronnie! säger jag.

Lampa

Vi ska till Ikea på lördag, det är massa tråkiga saker som måste köpas. Bland annat en hylla till alla cd-skivor och en taklampa till sovrummet. Jag tänker att det nog blir en risglob. Den passar nog fint till våra turkosa väggar.

Wednesday, January 7, 2009

Betty..

..heter mina nya jeans! Jag hittade Whyreds underbara byxor Betty på rean idag. 30% rabatt, jag har dem redan i svart och har alltid velat ha dem i blått oxå. Tyvärr finns de bara i 32 längd vilket gör att de slutar vid ankeln. Men till sommaren till vita gympadojjor eller öppna skor gör det nog ingenting. Så här ser de ut..

Rosett

Jag gillar verkligen skor med peeptoe och ännu finare blir dom om de har en rosett över tårna. De här kommer fråna Asos, nyinkomna för våren. Supersnygga till jeans eller svarta byxor framemot April när man kan vara barfota. Kanske är det lite för hög klack för jobbet, men WTF, jag sitter ju ändå ner mesta tiden av dagen. 977kr.

Tuesday, January 6, 2009

Hehe..

..jag är inte riktigt med i världen känner jag. Idag åkte jag tidigare från jobbet för att gå en runda på stan. Jag skulle leta efter den rosa filofaxen, köpa ett par jeans och hämta mina fina julklappshandskar som har varit inlämnade på lagning. Men tji fick jag! Allt var ju stängt såklart. Det är ju trettondagen, så det fick bli att gå hem och städa istället.

Ärtsoppa

Idag när jag kommer hem från jobbet ( ja , jag jobbar idag eftersom jag jobbar i Danmark) så ska jag göra ärtsoppa. En stor gryta med varm, rykande, god ärtsoppa. Hade det inte varit helgdag hade jag nog sprungit och köpt en flaska punch också för att bota min förkylning. Jag har typ nyst 20 gånger idag redan och huvdet känns som att det är fullt med bomull. Så ska jag krypa ner i soffan framför tv:n med ärtsoppa och kolla på OZ.

Monday, January 5, 2009

Önskelista..

Ja man tror inte att det är sant att jag skriver en önskelista till, men jag fyller faktiskt år på måndag. Så här kommer en önskelista samt lite vårinspiration. Detta är jag sugen på!



  • Syrenlila kofta med pärlknappar strl S från Benetton
  • Leopardpumps med rosett strl 40 från Topshop
  • Blåjeans mod. Betty från Whyred (på bild i svart)
  • Nattlinne och morgonrock mod. Flirty strl M från Calvin Klein
  • Svarta pumps från Vagabond strl 40 (finns på Skoshopen i Karlskrona)
  • Stella by Stella McCartney parfym och bodylotion
  • Fantastisk väska från Tiger
  • Rosa A5 filofax från Filofax

Sunday, January 4, 2009

Body Pump

Jag sitter här och försöker få ihop ett nytt Body Pump program. Jag är instruktör på S.A.T.S som vi har på jobbet och har Body Pump en gång i veckan. Det är jättekul men det tar alltid mycket längre tid än vad man tror att få ihop all ny musik när man ska göra ett nytt pass. Någon som har några tips?

Friday, January 2, 2009

H&M

Idag när jag kom hem hade H&M katalogen kommit. Jag brukar inte beställa men det fanns lite fina saker, kanske finns de i butik oxå. Den randiga tröjan gör det iallafall.
Här är några favoriter!

Nytt år, nya löften..

Eller kanske inte löften som så, men det känns väl alltid som en nystart när man går över på ett nytt år. Fast det nya året börjar ju egentligen inte förrän den 2:a känns det som, för det är ju först då man känner sig tillbaka i livet.
Idag har jag varit och köpt knappar till en kofta jag håller på att fixa till och om två timmar ska jag köra tillbaka till Malmö. Bilen är på verkstad men skulle vara klar kl. 16.00 och vi får ju verkligen hoppas att det inte ser ut såhär när man kommer ner.

Thursday, January 1, 2009

Kul bild från igår..

På mej och min syssling.. Hehe, vi har samma frilla!


Gårdagen var himla trevlig. Vi var ute på Skönstavik i en kursgård och käkade en massa god mat. Innan tolvslaget begav vi oss in till stan och skålade in 2009 på Stortorget. Vi orkade inte gå till Fisktorget för att se kommunens fyrverkeri utan styrde kosan direkt till Nivå. Där var det en massa folk så det var väldigt trevligt. Min väska försvann ett tag så jag hade panik i en timme ungefär men sen hade någon vänlig själ lämnat in den i baren. Tack tack!