Saturday, January 17, 2009

Betsey Johnson

Hjälp! Nu behöver jag verkligen råd! Jag har hittat den här superfina klänningen på rean, sitter som en smäck och jag har tittat på den i nästan ett år. Det är en Betsey Johnson och hon är ju känd för sina superfina klänningar. I vilket fall som helst är den nedsatt från 4900kr till 2450, problemet är bara att det är en fläck på ena axelbandet och skärpet ser lite solkigt ut. Alltså ska man acceptera det på en rea-vara?

Jag frågade expediten om hon trodde att det skulle gå bort och det trodde hon ju men hur kul är det att behöva lämna en splitterny klänning till tvätt det första man gör? De drar ju inte heller av mer på priset för kompensation eftersom den redan är read. Usch, nu har jag värsta ångesten och vet inte alls hur jag ska göra. Vad tycker ni?

5 comments:

Anonymous said...

Jag tycker du ska ha is i magen och vänta tills dom sänker den ännu mer! Trist med en smutsig klänning och det är ändå mycket pengar. Den sitter jättefint och är väldigt söt!!
Jag tycker du ska fundera lite till. Hade du tyckt att det kändes 100 direkt så hade du inte tvekat.
Puss

Anonymous said...

Hmmm... valet och kvalet. Det är vekligen snygg och du kommer att vara ensam om att ha den (med tanke på priset). Hur mycket skulle du vilja betala om du fick välja?

Kram!

Sandy De Luxe said...

Jag vet inte riktigt hur mycket jag skulle betala. 1500kanske. Men nu har jag kollat på Ebay och där finns ju en hel del Betsey Johnson för mellan 50-150 dollar. Och nu nör jag vet att jag kan ha strl 8 vågar man ju beställa så jag gör nog det istället. Kram!

Dijana said...

Du ska nog inte lyssna på vad jag tycker, jag kommer tyvärr bara säga köp den:P!

Little Rascal said...

I think you should look on eBay, I see that dress there ever so often.
I wouldn't pay that much for a dress that's not in mint and fresh condition.

If you have the money and really love it and can't live without it and don't have to live on noodles, buy it.