Saturday, August 30, 2008

Idag är det sommar igen..

..eller kanske inte.. Väldigt fint väder är det iallafall. Vi håller ju på och renoverar köket så jag gick pp halv nio imorse för att måla första lagret av den gula färgen (igår målade jag grunden). Efter det så åt vi en lång mysig frukost och körde sen iväg för att Max skulle köpa en MC-hjälm. En blanksvart Arai blev det.
Eftersom det är så fint väder så bestämde vi oss för att gå en runda på stan innan vi gick hem och fortsatte måla. Men nu när jag gick upp på vinden så hade färgen inte torkat så vi måste nog vänta med framsidan på luckorna till imorgon.. Suck! Då kommer det ju att ta ända till tisdag innan vi är färdiga. Men men, man vill ju att det ska bli fint!

Friday, August 29, 2008

Bloggen i höstskrud..

Lite ändringar.. Hoppas ni tycker det blev fint!

Thursday, August 28, 2008

Project Runway!

Igår var det ju final i programmet Project Runway som har visats på kanal 3 under sommaren. Ja, jag är lite efter, kollar bara på svensk tv och youtubar inte tv-program för att får reda på vinnaren. Project Runway är alltså mitt älsklingsprogram i alla kategorier (inte för att jag kollar så mycket på tv, men ändå.) I vilket fall som helst van helt rätt kille, Christian Siriano. Han har gjort enormt roliga, konstiga och snygga kläder om vart annat men hans höstkollektion tog priset! Kolla den här outfiten!

Om du vill se mer av Christian hittar du en slideshow här!

Tuesday, August 26, 2008

Laptopsleeve

Äntligen har jag köpt en laptopsleeve till min jobbdator. Jag tog en billig så länge så kanske jag köper något bättre sen. Det finns en fin här, i gul quiltad med läderhandtag, från Knomo Bags men den kostar 70 Euro. Det är rätt dyrt. Denna söta köpte jag på Ebay för 30 dollar inklusive frakt. Den har inget handtag men nu kan jag iallafall bära datorn under armen.

Sunday, August 24, 2008

Kameran är borta!!

Jag hittar inte min kamera.. Därför finns det inga bilder!

Igår var jag och hjälpte Lina, min gamla klasskompis, med håruppsättning och smink till hennes bröllop. Jag gjorde även hennse systrar.

Idag har Max och jag målat köket. Gud vad det behövdes! Man ser inte hur gulnad all vit färg är förrän man målar på ny. I vilket fall som helst, nu har vi målat alla väggar, lister, foder, fönster och allt annat trä vitt. Under veckan och helgen ska vi måla alla luckor i en snygg 50-tals gul färg. Det kommer att bil sååå bra! Hoppas jag...

Friday, August 22, 2008

Fastan är över!

Fastan har gått skitbra, fram till imorse.. Då mådde jag illa, hade svettningar och höll på att svimma. Då fick det vara nog, man ska ju mår bra oxå. Jag fick sätta mej i köket och dricka jos och äta ett knäckebröd för att sluta skaka.. 0 energi verkligen.

Nu har jag ätit en soyghurt och en halv fralla oxå så nu känns det mycket bättre! Jag har hittat världens godaste soyghurt från Alpro. Den är ekologisk och naturligtvis mjölkfri och smakar blåbär!
Man får ju mjukstarta lite så lunchen kommer att bestä av mango och lite nötter, sen ett par bitar sushi ikväll.

Och förresten, till torsdagens alla intervjuer blev den en svart tröja med urringning både fram och bak och 3/4 ärm från hm, röd pennkjol från Oasis och svarta sandaletter. Bilden kommer ikväll.

Wednesday, August 20, 2008

Intervjuer imorgon..

Imorgon ska jag ha intervjuer med tre stycken som jag kanske ska anställa här.

Så nu har jag börjat fundera på vad jag ska ha på mej imorgon på alla intervjuer.. Jag vill ju ge ett seriöst men samtidigt coolt intryck.. Inga kärringkläder liksom!
Någon som ha något förslag? Jag är rätt trött på det jag har hemma i garderoben men nåt ska man väl kunna kombinera ihop.
Jag har lite funderingar på svarta byxor, svarta pumps men jag vet inte vad jag ska ha upp till?
Gillar ju inte riktigt skjorta och en kofta känns så tråkigt..

Min stilikon är ju egentligen Dita von Teese fast det finns ju inte mycket vardagskläder i hennes garderob. Annat hade varit om det hade varit ett bröllop man skulle på..
Ge mej tips!!

Fasta!

Ja, just det.. Det gör jag nu! Bara grönt te (hur mycket som helst), färskpressad apelsinjos (33cl om dagen) och tomatjos (värmd, till lunch och middag).
Tre dagar ska jag hålla på för att rensa ut alla gifter efter semestern. Jag tror att det är bra att göra ibland som en kickoff på hösten liksom.

Tuesday, August 19, 2008

Seriös inredningsshopping..

..har det blivit under sommaren. Vi har köpt två superfina kuddar till soffan. En svart med fåglar, tyget heter paradis, och en orange sammetskudde från Mimou. I skellefteå var vi på auktion och fyndade en skitsnygg cyfon (?) och en gammal telefon (hoppas att den funkar).
Sen i torsdags när vi skulle åka hem från Karlskrona så åkte vi förbi Mickes Antik. Jag såg i ögonvrån en fåtölj som låg uppe på en bokhylla. Vi stannade och tvingade honom att öppna (han höll på att stänga, hehe). Där hittade vi två 50-talsfåtöljer med teakben i orginalklädsel!! 1500 kr för båd och de är märkta och numrerade från NK. Vilket fynd!!

Så nu ska vi sälja våra gamla röda 40-tals fåtöljer.. Nån som är sugen?

Bilder kommer senare!

Saturday, August 9, 2008

I Karlskrona med nya skor..

Nu har vi tagit oss ner till Karlskrona, eller vi kom faktiskt redan i tisdags. Det var meningen att vi skulle stanna i Stockholm och shoppa med det var så sjukt dåligt väder så vi struntade i det.

Det har ju inte varit så bra väder här heller men vi har gått lite på stan. Vi var och provsprang på Intersport och jag inhandlade ett par nya löparskor så nu är jag faktiskt sjukt peppad på att komma igång.. Det blev Adidas Adistar Control 5 precis som vanligt.. Jag hittar faktiskt ingen bättre sko!


Idag har vi dock fått lite sol och ikväll ska hela familjen ut och äta på Lisas sjökrog.

Friday, August 1, 2008

Skellefteå








Festbilder: Marcus, Andreas, Fredrik, Mange, jag..

Norrland




Utflykt till Storforsen i Norrbott'n!