Wednesday, February 27, 2008

Jag har ju glömt...

...att Nina var i Florida och shoppade till mej! Två klänningar från American Apparel och dessa underbara örhänge från Betsey Johnson.





Sunday, February 24, 2008

Här kommer lite bilder..

..på allt det fina jag hittade i Köpenhamn. Jag provade ett par byxor från Whyred på Illum, skitsnygga var dom men lite stora i midjan och allvarligt talat trodde jag inte att jag skulle komma i mindre så jag struntade i det. Men igår när Max och jag gick en runda på stan, gick jag in på Spirit för att titta vad de kostade där. Då hade de ett par kvar i strl 40. Jag ville inte ens prova dem för jag trodde inte att jag skulle kunna ha dem eftersom expiditen sa att de motsvarade 29-30 i jeansstorlek. Hon övertalade mej iallafall och de satt som en smäck! Skitkul!

Modellen heter Betty och byxan kommer som sagt från Whyred.

Jag hittade även en väska och en plånbok på Urban Outfitters. Plånboken ska jag köpa men nu behöver jag lite hjälp med vilken väska jag ska välja. Den från DonDonna eller denna. Denna väskan känns lite mer jag än den från DonDonna men DonDonna väskan kanske är roligare? Priset skiljer inte sådär jättemycket då denna väskan kostar 595 dkk. Men vilken ska jag välja?




Saturday, February 23, 2008

Shorts..

var vad jag köpte på Illum. Topshop hade sista minuten rea och jag var bara tvungen att köpa dessa shortsen när de kostade 59 kr.

Friday, February 22, 2008

Danske Bank och Vår!

Idag har Erik, min klasskompis, och jag varit och presenterat vårt projekt på Tegnestuen på Danske Bank i Köpenhamn. Gud vad fint de hade ordnat till oss! Egna platser med värsta datorerna, macar med widescreen skärmar. Det kommer att bli ett fantastiskt roligt projekt och jag är glad att jag har Erik att luta mej lite på för det känns som att det kan bli stort!

Efteråt kunde jag ju naturligtvis inte låta bli att gå förbi Illum och Urban Outfitters, eftersom det ligger precis bredvid, och de hade fått in alldeles för mycket fina vårkläder för min plånbok att hantera. Jag får åka dit igen efter lön!

Ledorden för våren är dock lila, grönt, guld, 50-tal och tight.

Sunday, February 17, 2008

Entombed

Konsert blev det lite hastigt och enkelt i fredags. Entombed spelade på Debaser och eftersom Debaser är ett sånt schysst ställe som alltid har gratis insläpp innan kl. 22.00 kan man ju faktiskt se allt man vill! Sjukt bra! Fler ställen borde ta efter deras goda exempel! Konserten var bra och det var många trevliga människor där. Tyvärr luktade hela stället hårdrocksfis, när ska man komma på ett alternativ till cigarettrök som tar bort kroppsodörer?? Ska det vara så svårt?


En annan väska..

Eftersom jag inte har ekonomin eller överhuvudtaget pallar att köpa en väska för 10 000kr så kanske detta är ett alternativ. 995kr Don Donna. Lite tråkigt med svart kanske men det är ju så användbart, så kan man väl isåfall kombinera med accessoarer och kuvertväskort i fina färger!

Wednesday, February 13, 2008

Åååh!!

Vilken sjukt snygg väska! Från Marc Jacobs vår/sommarkollektion! Vill haaaa!

Monday, February 11, 2008

Färg och mönster

Färg och mänster är jag sugen på nu till våren! Eller egentligen nästan alltid. Särskilt klänningar och kjolar då det är det jag trivs allra bäst i! Lite spanade på olika hemsidor har iallafall resulterat i det här!



  1. Prickig klänning från Asos 35$
  2. Mönstrad klänning från Twist & Tango 899kr
  3. Blommig klänning från http://www.hm.com/ 249kr
  4. Hallonröd kjol från Jenny Hellström 998kr
  5. Rutig tunika från Indiska 199kr
  6. Blå kjol med små rosetter från Jenny Hellström 899 kr

Sunday, February 10, 2008

TACK!!




Till alla som var på festen igår! Gud vad trevligt det var! Tack igen!

Lite bilder..

Lägenheten är under ständig förändring men här kommer några bilder iallafall. Mitt vita lilla bord var så slitet och skavt så det har jag klätt om med en bit vaxduk. Det ser ni nedan tillsammans med min fina termos som jag fick i födelsedagspresent.





Wednesday, February 6, 2008

Influensa!

Usch ja! Det började i måndags på jobbet redan vid 10. Sen blev det bara värre och värre. Jag lyckades klara av dagen med panodil men när jag kom hem var jag helt död. Hög feber och ont i halsen och kroppen. Detta resulterade i att jag sov i 36 timmar med vissa avbrott av samtal från jobbet. Idag mår jag lite bättre, har lyckats resa mej ur sängen och gå till soffan och även äta lite grann. Tyvärr blir det nog att stanna hemma resten av veckan så jag behöver kurera mej ordentligt!

Sunday, February 3, 2008

Soffa!

Idag när Max och jag hade skruvat garderober och inredning till 1000 var vi lite trötta och bestämde oss för en paus. Vi tog en promenad över stan och såg att Bolia hade öppnat i Malmö!
Vi gick upp där och hittade en jättefin soffa som det dessutom var 1000kr rabatt på. Efter mycket velande bestämde vi oss för att beställa den då vi har två veckors ångerrätt men nu behöver vi lite hjälp. Vi fastnade för soffan för att formen är modern men tyget vi har valt är retro och ser lite 50-talsaktigt ut. Dessutom passar tyget otroligt bra till våra teakmöbler.

Vad tycker ni?




FLYTT!!

Nu är det gjort! Allt är inne är lägenheten och vi har sovit här i hela tre nätter.. Skööönt!

Dock är det så himla mycket att göra för att få allt i ordning. Jaja, i fredags sprang jag på stan med mamma och hittade massa fina kläder. Köpte bland annat dessa fina skorna och ett par nya Acnejeans. Jeansen hittade jag på halva priset! 600kr, ett riktigt fynd!!




















Sen åkte vi till Ikea, det var nämligen så att när vi kom hit i torsdags så hade stollen som sålt till oss tagit med sej alla garderober, hatthylla och garderobsinredningen i klädkammaren. Det fanns inte ett enda utrymme att hänga någonting. Så vi fick köpa massa garderober. Vår plan är att göra en garderobsvägg med någon fondtapet.