Sunday, February 24, 2008

Här kommer lite bilder..

..på allt det fina jag hittade i Köpenhamn. Jag provade ett par byxor från Whyred på Illum, skitsnygga var dom men lite stora i midjan och allvarligt talat trodde jag inte att jag skulle komma i mindre så jag struntade i det. Men igår när Max och jag gick en runda på stan, gick jag in på Spirit för att titta vad de kostade där. Då hade de ett par kvar i strl 40. Jag ville inte ens prova dem för jag trodde inte att jag skulle kunna ha dem eftersom expiditen sa att de motsvarade 29-30 i jeansstorlek. Hon övertalade mej iallafall och de satt som en smäck! Skitkul!

Modellen heter Betty och byxan kommer som sagt från Whyred.

Jag hittade även en väska och en plånbok på Urban Outfitters. Plånboken ska jag köpa men nu behöver jag lite hjälp med vilken väska jag ska välja. Den från DonDonna eller denna. Denna väskan känns lite mer jag än den från DonDonna men DonDonna väskan kanske är roligare? Priset skiljer inte sådär jättemycket då denna väskan kostar 595 dkk. Men vilken ska jag välja?
4 comments:

Anonymous said...

Den från DonDonna är mer praktisk. Skönt att man kan slänga den bakom ryggen med hjälp av den långa remmen. Denna är mer party och lite mer du.

Frågan är vad du ska ha den till? Vardags eller fest?

Vardags = DonDonna (den rymmer mer, ser mer praktiskt ut men funkar även till fest)

Fest = Den mindre, cool :)

Vi hörs i veckan på min fräsiga adress ;)

Puss!

Anonymous said...

Jag tycker Don donna väskan ser mer ut att vara av bra kvalite´än den andra. Ser faktiskt lite plastig ut. Men det kanske bara är bilden. Annars är nog modellen på den andra mer du!
Puss från din mamma

Anonymous said...

Superfina byxor!!! Tur att du inte köpte dom stora!!
Puss

Anonymous said...

Har du bestämt vilken väska du ska välja??
Puss mamma