Monday, July 30, 2007

Tillbaka på jobbet

Då var semestern över.. Inte för att det känns så hemskt faktiskt. Kanske har det något med att göra att jag ska till Thailand i November.. Haha!

Nä men allvarligt talat, det har varit skönt att vara ledig men i detta vädret kan man lika gärna jobba. Imorse när vi vaknade 5.50 så sken solen. Gud vad härligt! En sommardag äntligen tänkte jag.. Men nä, 13 grader varmt när man kom ut! Iskallt ju! Sen nu skiner solen inte alls längre!

Fast jag gillar ju hösten.. Det är liksom en nystart, man får köpa nya kläder och vara inne utan att ha dåligt samvete.. För att inte tala om alla dessa fina kalla höstdagar med sol! Sen kan man ju blogga lite extra oxå ju!

Jaja, jag ska inte säga att det är höst ännu, än finns det chans för värme.. För sensommaren är ju faktiskt allra bäst!!

Bilden är lånad från inga.blogg.se

Wednesday, July 18, 2007

Örhänge



Dessa hoops snubblade jag över. Skulle vara snygga i min höstgarderob. Kennet Jay Lane, 65$ på www.pinkcaviarboutiqe.com

Nu är det gjort!

Jag gick och köpte klänningen! Den är så sjukt fin.. Kommer att vara perfekt hela hösten.
Jag köpte även ett nytt nagellack från Mavala. Nr 48 Black. 39kr för min favoritfärg som så snabbt tar slut...

Uppdatering av höstgarderoben

Nu känns det ju helt plötsligt lite fel att skriva om höstgarderoben när solen gassar ute, men nu har det ju gått så långt in på sommaren att kläderna har börjat komma in i butikerna så då får man ju vara på gång.

  • Svarta stuprör med hög midja - Acne, ev. Tiger
  • Svart kappa
  • Svart kort skinnjacka med mudd - Second Hand
  • Svart stickad långärmad klänning - Bruuns Bazaar
  • Svarta träskor - Emy 1972
  • Leopardtights - Sneaky Fox
  • Vinröd halsduk - Sticka själv
  • Grå halsduk och sockor - Sticka själv
  • Röd och svart satinjacka - April 77 - Redan köpt!
Sådär.. Det låter väl bra tror jag.. Blir nog den där klänningen!

Tuesday, July 17, 2007

Armband

Jag hittade ett fint litet armband på rea.. Riktigt fint, hade passat alldeles utmärkt till mina andra guldarmband. Julie Sandlau på www.shopaholic.com 447kr
Fantastiskt fint!

Semester..

..har jag nu och hade tänkt mej ett uppehåll i bloggen. Men idag var det ju dåligt väder och jag var ute på stan med mamma och hittade den finaste stickade klänning jag sett. Perfekt till hösten. Den är finstickad med långa ärmar och ett litet skärp i midjan! Sååå fin! Jag la undan den till imorgon så jag tror att jag ska åka in och köpa den då.

Jag var även på Hoglands och köpte lite kläder till Max. En vit och rödrutig skjorta från Tiger, en grå Marco Polo pullover och en svart Fred Perry pike. Sjukt snygga saker på rea!

Thursday, July 12, 2007

Bröllop

Jessica och Tyrone gifter sig hemma i Karlskrona nästa helg! Jättekul! Ceremonin ska vara i galjonssalen på Marinmuseet och festen på KSS på Dragsö.
Jag ser verkligen fram mot det, men nu är ju problemet vad man ska ha på sej.
Klänning får det ju bli men vilken. Jag har tänkt på min gröna sidenklänning men jag tror att den blir lite för fin, lite för kall, dessutom är den så sjukt svårkombineras. Just nu lutar det åt att det blir min bruna klänning med orangea rönnbär och vita blad på. Jag har tänkt köpa en vit underkjol till den och då blir den ju lite finare.. Men vi får se!

Jag ska iallafall packa massa saker ikväll för jag och Max åker ju till Karlskrona imorgon och eftersom jag ska vara där i två veckor måste jag ju ha en del med mej.. Och massa klänningar!

Tuesday, July 10, 2007

Danskurs

Vi tänkte ta en danskurs i höst. Jag och Max alltså. Kanske Nina ville med oxå sen tänkte vi fråga Fredrik och Karin.

Lindy Hop är som jitterbugg och det är skitcoolt! Verkar väldigt roligt och relativt enkelt. Sen gillar jag ju den musiken oxå. Det börjar med en workshop under en helg och sedan kan man gå fortsättningskursen sex söndagar i följd. Det kan ju vara ett roligt tidsfördriv de där tråkiga höstsöndagarna.



Mer information om kurser i Lindy Hop hittar ni på www.heptown.se

Monday, July 9, 2007

Karin & Fredrik

Karin, som ska gifta sej nästa sommar har skapat en ny blogg om högtidsdagen och alla dess förberedelser! Jättekul!

Shopping!

Oj vad jag har shoppat i helgen! Jag har handlat massa fina saker.

En svart klänning med djup rygg och trekvartsärm på Weekday. Jag hittade även en satinjacka i svart och rött från April 77 på rea där! Jag har tittat på den sen den kom in i men den har kostat 2300 vilket kändes lite mycket men nu var det 50%. Helt kanon!! På Tjallamalla hittade jag ett par jättefina sandaler/tofflor som jag inte kunde motstå.


De finns i svart, gult, silver, guld och beige oxå, fast inte på Tjallamalla. Man kan beställa dem på http://www.emy1972.se/ för 425kr. Det är 75 kr billigare än Tjallamalla och frakten är inräknad.

Jag tror nästan jag ska slå till på ett par svart oxå! Jag har behövt ett par svarta skor länge..

Thursday, July 5, 2007

Regn Regn Regn

Det är så sjukt tråkigt väder ute! Mörkt och trist och inte så lite höstlikt!
Det är faktiskt till och med så att jag har börjat planera höstgarderoben. Man har ju liksom inget val, man börjar ju tänka i de tankarna när det är såhär.
Hittills har jag bestämt mej för

  • Svarta stuprörsjeans med hög midja
  • Svart kort skinnjacka med mudd
  • Svart kappa

Gud vad svart det blev men det är ju snyggt!

Nina..

..ska åka till New York i två veckor och shoppa massor! Jag är faktiskt lite avis =)
Fast det är henne väl unt och dessutom ska hon shoppa lite till mej oxå! Haha
Jag har bett henne köpa en parfym från M.O.R och det här läppglanset från Sephora.



Det ska tydligen vara helt outstanding och finns inte att få tag på i Sverige.

Wednesday, July 4, 2007

Middag..

..med Karin och Fredrik hade vi igår! Det var väldigt trevligt och vi drack öl och vin långt in på kvällen. Jag är dock pigg idag trots att jag gick upp 6. Max den fuskisen hade sovmorgon men å andra sidan får ju han jobba länge ikväll! Jag slutar ju halv 4.

Var en runda på stan igår och köpte en brun kjol med utanpåfickor men den var inte så snygg på. Jag gillade inte fickorna riktigt. Synd för jag är sugen på en kjol med hög midja och hänglsen. Så jag får väl gå och lämna tillbaka den idag.

Monday, July 2, 2007

Nu var det ett tag sen...

...jag skrev. Jag var sjuk hela förra veckan och orkade knappt göra nånting. På torsdagen var jag lite bättre så jag orkade städa på kvällen iallafall.
Nu i helgen har Max (Mackis) föräldrar varit här.. Det var jättekul men man blir ju lite trött för att allt blir så intensivt. Vi var i Höganäs, Mölle och Viken och kikade lite. Gud vad fint!
Jag skulle väldigt gärna vilja bo i ett hus längs kusten kände jag.. Liten trädgård man kan göra fin i och så. Jag hittade en mysigt hus i Lomma idag. 80 kvm.. Perfekt!
Kanske man ska åka och kolla på dej i helgen.. Hahaha!
Nä det är nog för tidigt!