Sunday, March 8, 2009

Oh mama can't you tell..

Oj, vad shopping det blev när mamma och pappa var här! Jag hittade en del saker som jag letat efter länge och några fina assocearer. Det blev en svart vid kjol med bälte från Lindex, svarta stuprörsbyxor med hög midja från Monki, en röd sjal med vita prickar från Sisters, en svart/vit jobbklänning från Zara och en turkos 50-tals bikini från HM trend. Här är en bild på kjolen, det andra får komma senare. Jag gillar inte bältet så det ska jag byta ut men jag älskar vidden i kjolen plus att det finns fickor på den så den kommer bli perfekt till jobbet i vår tillsammans med en liten jeansjacka och fina kilklackar.Iövrigt är jag fortfarande superförkyld men det har blivit så mycket bättre. Nu orkar jag vara uppe och göra saker, inte bara ligga däckad i soffan 24/7. Hoppas att alla ni har haft en bra helg!

4 comments:

Elevator Lady said...

Jag har nog aldrig varit inne på Sisters, förutom med syrran för flera år sen. Inte för att vi är sisters då, utan för att hon har den smaken. Men jag kanske borde ge dem en chans.

Anonymous said...

Jättefin kjol! Du passade verkligen i den. Snyggt till jeansjacka.
Puss

Sandy De Luxe said...

Hehe, nej jag brukar inte heller vara på Sisters men mamma ville ta en runda dit då hon hade en rabattcheck och då fann jag scarfen. =)

Zizzi said...

Fin kjol! Själv ska jag shoppa lite grann på tisdag eller onsdag, saker som jag planerat att handla ett tag nu, men inte kommit iväg för att köpa.
Kram cissi