Tuesday, February 17, 2009

Shout, shout, let it all out..

...och använd för guds skull inte de här om du ska gå på konsert. Det är en öronpropp med något slags örhänge i änden. Va!? Ja, va? Varför ska man ha det? Om man nu har öronproppar på konserter så har man väl i många fall redan örhängen? Om man nu gillar smycken i öronen vill säga, och gör man inte det så väljer man ju ändå inte dessa. Jaja, maken till onödig pryl har jag aldrig sett! Dessutom så heter sidan de kommer ifrån Fluffbabes som säljer prylar som ska göra dit liv lite mer fluffigt? Vad nu de menar med det.. Jag vill inte vara Fluffy iallafall!

3 comments:

Zizzi said...

Nej, de där ser rätt "osäkra" ut också. Vem som helst kan ju få för sig att rycka ut öronpropparna när det finns "örhängen" som hänger ner.
Kram cissi

Sandy De Luxe said...

Ja visst gör de. Det är en konstig produkt. Kram

Maria said...

Apotekets hudfärgade öronproppar fungerar bra. Dessutom mycket diskretare. Rullar man dem ordentligt och pluggar in dem djupt så syns de knappt. Man måste nästan veta om att nån har proppar då för att se dem. Själv så använder jag dem ofta som t.ex. när jag sover, pluggar på bibliotek, på konserter och även på spinning och aerobics. Kan verkligen rekommendera dessa öronproppar.