Monday, June 30, 2008

Helgen var bra!

Både shoppingen i Köpenhamn och tjejkvällen var oerhört kul! Tyvärr hittade jag inte så mycket i Köpenhamn men att vara med som smakråd är inte illa det heller. Karin hittade massa fina kläder och jag lite småprylar. Bland annat ett leopardfärgat paraply i väskformat.

Tjejkvällen blev en succé trots regn. Sara, Nina, Lavinia, och jag möttes upp hemma hos Karin där även en kul tjej som heter Frida var. Vi grillade under paraplyer och sen gick vi upp till Karin och åt. Vi lekte lite lekar och fjantade oss som vanligt!



Efter detta gick vi vidare till Skeppsbron, gud vilket skitställe, men med trevligt sällskap och färgglada drinkar funkar ju allt!

Veckans träning..

Haha, nej jag ska inte tråka ut er med utförliga listor om hur jag tränar, finns det nåt tråkigare?!
Jag ville bara säga att jag har kommit igång igen och det känns otroligt bra! Håller på att maxa konditionen och styrka på det så att jag kan köra thaiboxning ordentligt till hösten. Det vill säga, att jag ska orka ett helt pass utan att dö...

Friday, June 27, 2008

Nytt Jobb!

Jag har fått ett nytt jobb! På samma ställe och på samma avdelning, men jag har blivit Teamleder för avdelningen vilket känns som ett stort steg framåt! Väldigt stort steg! Det känns jättekul såhär precis efter skolan och jag älskar utmaningen.


Idag firar jag och Max med sushi och bra film! Vi fick inget bord såhär sent en lönehelg,
men vi ska dubbelfira med att gå ut och äta när vi har varit ihop i ett och ett halvt år på torsdag!

Och i och med den nya lönen blir det shopping med Karin i Köpenhamn imorgon!

Wednesday, June 25, 2008

Midsommarbilder!

Såhär mysigt hade vi det! Tro det eller ej men det kom bara ett par småskurar på ett par minuter styck. Men då kunde man ju ta skydd i snickarboa!



Tuesday, June 24, 2008

Jag gillar..

...bloggen Copenhagen Streetstyle. De har en förmåga att alltid hitta folk med de roligaste outfits i alla städer. Kanske inte alltid de snyggaste men massa inspiration får man!

Kolla här: Copenhagen Streetstyle men även i länklistan till vänster.

Så mycket så mycket!

Jag har massor att göra och återkommer så fort jag kan.. Midsommar har varit kanon! Bilder kommer snart!

Tuesday, June 17, 2008

Mode på festival...

Det är svårt att vara snygg på festival, det har iallafall jag känt när jag har varit iväg.. Snygga kläder går ju inte riktigt ihop med det som är praktiskt så man lyckas alltid hamna nånstans mitt emellan för att inte förstöra sina allra finaste kläder.. I år kommer det inte bli några festivaler för mej, jag jobbar under de flesta. Dock kommer det ju bra band till Malmö festivalen och då kan man ju faktiskt sova hemma. Och ha snygga kläder... Haha!

Men om man ska på festival kan man ju njuta och avundas alla artister som kan vara snygga på scen och slipper sova i tält och kräla i leran.. Jaja, titta här!

Men titta!

En artikel om loppisar och liknande. Alltid när det börjar närma sig vår och sommar blir jag och Max sugen på att åka på loppisar och auktioner, men tyvärr är det så himla svårt att hitta information om sådant när man inte har någon dagstidning. Det finns väldigt knapphändig information på internet men nu har ju Sydsvenskan lagt ut den här artikeln och då kanske informationen ökar..

Annars är ett hett tips att åka runt på lördagar och söndagar och bara leta efter allt som ser kul ut!

Saturday, June 14, 2008

Lite fix i hallen!

Idag tog vi tillfället i akt och köpte en matta och en skohylla till hallen. Det blev faktiskt jättebra och nu saknas bara en pall som man kan lägga mössor och vantar i istället för den gråa från Ikea som står där.

Nu ska vi börja förbereda för den lilla grill och fotbollsfest vi ska ha här på gården ikväll!


HEJA SVERIGE!

Marc Jacobs

Igår hittade jag en jättefin röd Marc Jacobs väska på Ebay. Tyvärr satt jag på jobbet just då och hade inte tid att lägga ett bud på den. Idag när jag skulle gå in och buda på den var den borta. Skit! Det gäller tydligen att vara snabb när det är bra auktioner!

Monday, June 9, 2008

Vi var på bröllop..

.. i helgen! Karin och Fredirk, våra kära vänner, gifte sig på Yxtaholm Slott utanför Flen. Det var en fantastiskt fin dag och jag är säker på att både gäster och brudpar var riktigt nöjda. Här kommer en av våra finaste bilder på dem!

Och så kvällens outfit:
















Och en glad bild från kvällen:

Examenspresent!

Jag har haft så himla mycket att göra sista veckan så det har inte alls blivit nåt skrivande av, men nu är jag tillbaka och måste bara berätta att jag fick ytterligare examenspresenter förra helgen, då när skolan verkligen var slut på riktigt!


Jag fick en liten röd klacksko till mitt armband av mamma och pappa. Sen fick jag dessa superfina örhängena och en middag av mitt gull! Örhängena kommer från George Jensen's Daisy Collection och finns i olika färger och storlekar, men det är just dessa jag har suktat efter ett tag!


TACK!