Friday, August 31, 2007

Igår!

Var vi på middag hos Karin och Fredrik. Otroligt trevligt! De hade verkligen ansträngt sig och gjort kanongod vegetarisk mat! Vi hade jättekul hela kvällen och det var liiite tungt att stiga upp imorse är jag tvungen att erkänna.

Men det får vi göra om snart igen!

Idag!!

Idag kommer min familj och hälsar på mej! Mormor och mamma ska jag träffa i Köpenhamn kl. 11.20 och då ska vi gå och fika. Efter det ska mamma och jag gå på stan och shoppa, mormor ska åka till sin käresta i Roskilde.

Senare ikväll kommer pappa och Sebastian. Vi ska gå ut och äta på Hai på Davidhallstorg, Max oxå naturligtvis. Det ska bli så roligt!

Sen under lördagen kommer vi väl gå en runda på stan, Seb ville ha lite smakråd och så..

Wednesday, August 29, 2007

700 000..

..tyckte mäklaren att jag kunde starta på om jag skulle sälja min lägenhet. Det var ju inte illa som utropspris. Dock har den andra lägenheten gått upp till 1 550 000 så nu är vi ute ur leken. Vi ville max bjuda 1 510 000. Men man får väl se det som att det var meningen och att det kanske kommer något ännu finare nästa månad.

Nu har vi ju en värdering och ett lånelöfte iallafall!

Inget nytt..

Ingenting har hänt idag. Kanske tänker folk som oss, att de ska fortsätta efter visningen ikväll, eller så har en av budgivarna kanske hoppat av! Hoppas hoppas..

Usch jag orkar knappt tänka på detta något mer.. Ska bli skönt när det är över.

Ännu högre..

...blev det igår. 30 000 till var det någon som la på. Vi tappade modet lite men folk säger att vi inte ska ge upp. I vilket fall som helst ska det bli kul med värderingen ikväll.

Dessvärre mår jag inte så bra idag, har ont i huvudet och känner mej förkyld.. Blä!

Tuesday, August 28, 2007

Näe!

Nu blev vi överbjudna igen! Med 40 000 denna gången... Det är rätt mycket! Snart har vi nått vår maxnivå. Det är inte så roligt. Vi fick lånelöfte igår men vi kommer inte att maxa det. Vi har bestämt oss för att inte bjuda mer än 1 500 000. Så nu får vi se..


Så fort jag får tag i Max så kommer vi nog att bjuda över.. Eller väntar vi tills imorgon efter den andra visningen. Det ska nämligen vara en andra visning imorgon och efter den ska mäklaren komma hit och värdera min lägenhet. Det kan ju vara bra att göra trots att vi kanske inte får den här tvåan. Då vet vi ju vad vi har att röra oss med och hur mycket vi kan vänta oss att få ut för min som vi bor i nu.

10 000 till

Nu har vi lagt ett bud till! 10 000kr över det lagda budet. Vi ska gå med lite till men vi går inte med så långt som vi har fått lånelöfte. Det känns inte riktigt som att lägenheten är värd det..
Men ett tag till är vi med iallafall.

Kl. 10 ska jag till skolan så då hoppas jag att mäklaren har lagt ut vårt bud på sms till alla och att det inte kommer nåt mer.. Man orkar liksom inte med den här anspänningen hela tiden..
Man är ju så himla nervös!

Monday, August 27, 2007

Överbjudna...

..med 50 000kr är vi nu! Inte så kul, men vi ska vara iskalla och vänta tills sent ikväll eller imorgon. Det krävs ju en liten diskussion om vilken strategi vi ska använda och jag kommer inte hem förrän kl. 20.30 ikväll för jag ska på danskakurs nu...

På bostadsfronten intet nytt..

Vi har fortfarande inte hört nånting.. Jag vet inte om det är bra eller dåligt?
Det verkar ju inte vara alldeles för många intressenter men man tycker väl att man borde ha hört någonting..
Eller??

Emma!

I helgen har hänt flera roliga saker!

Min lilla kompis EmmaSlemma från Norrköping har varit och hälsat på! Hon har bott ett halvår i tokyo men är nu hemma igen. Vi har inte träffats på två år så det var otroligt roligt!

NinisKaninis har varit på dejt med en söting!

Max och jag kollade på lägenheten och var på kyrkutflykt! I Hålslöv finns det en otrolig kyrka! Det sjukaste jag har sett! Den var fantastiskt häftig!

Första budet!

Nu har jag lagt bud på utropspriset!

Vi ska få en andra visning på onsdag och sen följer mäklaren med oss bort och värderar min lägenhet!
Tjo!!

Nervös!!

Igår var Max och jag och tittade på en lägenhet! Sååå fin! Den ligger i Rådmansvången, precis där vi vill bo och det är en tvåa på 57 kvm. Balkong i västerläge och stor garderob!

Så vi bestämde oss för att lägga bud på den idag och försöka få ett lånelöfte..
Jag är så nervöööös! vi vill verkligen ha den! Den är perfekt för oss!!

Uppdatering kommer under dagen!

Wednesday, August 22, 2007

Träning.. igen..

Jag är så trött, jag orkar inte komma igång med träningen.. Har iofs varit ute och gått en timme både måndag och tisdag men jag hade tänkt springa idag. Trots att jag vill känner jag bara en sån stor trötthet bara jag tänker på det.. Hmm..

Kanske ska jag vila idag för jag ska träna med Nina imorgon och springa med Max på lördag..

Usch jaja, vi får se..

Friday, August 17, 2007

Shooto

Nu har jag ju bestämt mej för att jag inte kan träna kickboxning något mer för att jag får så ont i knäna. Jag trodde att jag skulle kunna nöja mej med Beachvolley, löpning och gym..

Det är bara det att det är så sjukt tråkigt. Jag är så sugen på kampsport så jag kan dö!

Därför har jag kollat lite på Shooto som inte innehåller lika mycket sparkar och vridningar utan mer teknik på golvet och så. Det kanske inte frestar på knäna på samma sätt.
Shooto finns att träna på Frotiergym på Rosengårds Sporthall. Det kostar bara 500kr/termin om man är tjej! Vi får se vad som händer!

Thursday, August 16, 2007

Snygg klänning..

...från American Apparel. Jag vet inte vad det är med detta märket som tilltalar mig så mycket. Förmodligen de enkla linjerna och att allt är enfärgat.

Denna klänningen hade varit sjukt snygg att ha till svarta tights och en svart jacka.



Wednesday, August 15, 2007

Insomnia

Ahh, jag är så trött! Somnade kl 2 inatt och vaknade 4. Somnade 5 igen och vaknade strax innan klockan ringde kl 6. Usch och fy...
Måste muntra upp mej med en fin bild av eländet iallafall!

Wednesday, August 8, 2007

Så har man surfat på shoppingsiter igen..



Har inte haft sådär jättemycket att göra idag så jag har ju hunnit titta runt lite.


En fin kappa/jacka från Acne ser vi här..



Och sen hittade jag ett fint halsband på tradera..



Nina..

..är hemma från NY igen och har handlat massa fina saker till mej!


  • DuWop, ett läppglans som ska ge plutigare läppar
  • Twizzlers, jordgubbsremmar
  • Två par tights från American Apparel i färgerna Cranberry och Seablue

Friday, August 3, 2007

Söt topp..

..från Jenny Hellström finns på www.sivletto.com för 449kr. Jättefin till både byxor och kjol tycker jag och funderar på att köpa den.


Tryck på bilden för att komma till Sivletto

Thursday, August 2, 2007

Karlskrona igen..

Imorgon åker vi till Karlskrona igen. Ska träffa de sista nu, men sen ska jag stanna i Malmö ett tag.
Idag på jobbet har Lavinia fixat så att vi ska gå en danskkurs på måndagseftermiddagarna i 12 veckor. Det kommer att bli skitbra! Det kan ju behövas när jag ska göra mitt examensarbete inne på Holmens Kanal!
Ikväll ska Max städa ur sin lägenhet, sen ska vi en snabbis till Ikea..